A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Мирненській ОТГ

Дата: 14.05.2018 15:57
Кількість переглядів: 884

До Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на території Мирненської ОТГ відбулися урочисті концерти та покладання квітів до Братської могили в с. Преображенка, монументу загиблих у Другій світовій війні в с. Макарівка та пам’ятного знаку загиблим у Другій світовій війні в смт Мирне. Право виконати цю почесну місію було надано учасникові АТО - Харатіну В’ячеславу Івановичу, дитині-війни Вербицькій Катерині Павлівні, учням Вадимської ЗОШ I-III ст. Сафон Лесі, Штінніковій Анжеліці, Чорній Кірі, голові ветеранської організації смт Мирне Овіннікову О.П. , учасниці дитячого ансамблю «Маківки» Островській Богдані.

З вітальним словом перед глядачами виступили в.о. старости сіл Мирненської ОТГ Сімейко Лілія Василівна та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Бова Мадіна Ісаївна.

Працівниками Преображенського будинку культури було підготовлено і проведено святкові концерти у селах Каїрка, Макарівка та Преображенка. Концерт пройшов за участі таких колективів; «Береза», «Каїрчанки», дитячого ансамблю «Зірка», вокального тріо та солістів.

Мирненським будинком культури був проведений концерт «Уклін живим, загиблим – слава». У якому прийняли участь колективи художньої самодіяльності ансамблі «Ветеран», «Мирняночка», «Веселка», «Маківки», учасники гуртка художнього читання «Перлина», вихованці ясла-садка «Калинка», вокальне тріо, квартет та солісти, учасники хореографічного колективу школи.

У сільському клубі села Польове провели урочистий захід «Перемога, свята Перемога». Вокальний ансамбль  «Польовички» з трепетом виконували пісні і згадували події воєнних років.

Під час концертів виконувалися пісні років Другої світової війни та пісні сучасних авторів про події тих років. Глядачі повністю були  занурені  в атмосферу  повоєнних років.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь