A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Концерт присвячений Дню захисту дітей «Країна дитинства»

Дата: 18.06.2018 10:18
Кількість переглядів: 885

Найулюбленішим літнім святом для дітей та малечі нашого селища є День захисту дітей, яке ми підготували і провели біля Будинку культури. Завітали до нас на свято всі діти селища і ті, які відвідують пришкільний табір, і діти дитсадка «Калинка». А привітала їх зі святом та побажала міцного здоров’я, радісного та щасливого дитинства спеціаліст відділу освіти  І. Ю. Смолієнко та подарувала дітям школи, дитсадка та учасникам художньої самодіяльності БК солодкі подарунки від спонсора нашого свята  Сучок Світлани Миколаївни. Звичайно привітала дітей і директор БК Н. М. Давидюк і побажала їм мирного безхмарного неба, гарного відпочинку  та усмішок на їхньому обличчі і разом з вокальним дуетом Є. Цирпиль та О. Матвійчук розпочали концерт піснею «Люблю цей світ за те, що в ньому є діти».

Так , як в цьому році ансамбль «Маківка» поїхав на обласний фестиваль у м. Скадовськ  концертну програму   продовжили нові маленькі таланти дитсадка «Калинка»- віршами, піснею та таночком, а також учасники гуртка художнього читання «Перлина» , вокальний ансамбль «Промінці» та вокальні дует, квартет і звичайно солісти Софія Карбовська та Марія Куца. Смішні гуморески розповіли дітям учасники гуртка «Перлина» Артур Литвиненко, Максим Ляшко та Євген Литвиненко, а Аліна Шестаченко вірш «Сила любові». Гарний танець «Мир над Україною» подарував дітям танцювальний колектив «Драйв» під керівництвом Л. Бойко.

А на завершення концерта учасниці ансамблю «Веселка» виконали пісню «Щасливе дитинство» під супровід якої на сцену вийшли учасники ансамблю «Промінці» з м’якими іграшками та кульками і поставили фінальну крапку нашому концерту. Велика вдячність від дітей, батьків, вчителів, вихователів та працівників БК Світлані  Миколаївні Сучок за солодкі подарунки для дітей.

Але свято на цьому не закінчилось його продовжив керівник любительського об’єднання «Здоров’я» Ф. Ф. Данілевич спортивними змаганнями з настільного тенісу, дартсу та міні-футболу між командами с. Новоолександрівка та смт. Мирне. Переможці змагань були нагороджені грамотами і солодощами, а всі учасники отримали морозиво, яке було придбано за спецкошти БК.                      



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь