A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Святкування Дня захисника України

Дата: 17.10.2018 16:51
Кількість переглядів: 954

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

14 жовтня 2014 року Президент України Петро Порошенко підписав Указ № 806 «Про День захисника України». Відтоді це свято відзначається щорічно.

День захисника України має значно ширший контекст, аніж привітання чинних військовослужбовців. Це й день пам’яті та пошани всіх, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстоював суверенітет України після здобуття Це й день пам’яті та пошани всіх, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності. Сьогодні справа захисту Української незалежності згуртувала і кадрових  військових, і добровольців, і волонтерів, тому коло тих, кого ми вшановуємо як захисників України, включає і їх.

Заклади культури та заклади загальної середньої освіти Мирненської ОТГ з 11 жовтня по 15 жовтня 2018 року провели святкові та спортивні заходи присвячені Дню захисника України:

В закладах загальної середньої освіти були проведені виховні години, спортивно-масові заходи, організовано перегляд фільмів відповідної тематики, проведено конкурси малюнків. Гості Каїрського НВК,  бійці 40-ої окремої артилерійської бригади, прийняли активну участь у проведених заходах.

11 жовтня 2018 року на базі спортивного залу місцевої школи були проведені спортивні змагання з волейболу (чоловіки) присвячені Дню захисника України. У змаганнях приймали участь місцева збірна команда та команда Мирненської ЗОШ I-III ст. Гра проходила в дружній, напруженій, цікавій боротьбі та  закінчилися з рахунком 3:1 на користь збірної команди смт.Мирне. По закінченню змагання команди були відзначені грамотами.

13 жовтня 2018 року на стадіоні «Юність» с. Преображенка турнір з міні-футболу присвячений дню Українського Козацтва, а також закриття футбольного сезону 2018 року. Участь прийняли три команди:

 «ДПСУ» - збірна прикордонників,

 «Ставки» - збірна футболістів Преображенки і Ставки

 «Чабан» - збірна Преображенки

Обігравши з однаковим рахунком 5:0 команди «Ставки» і «Чабан». 
Футболісти «ДПСУ» стали переможцями турніру, показавши гарний і результативний футбол. 

15 жовтня 2018 року о 18 годині у приміщенні Преображенського БК було проведено святковий концерт до Дня захисника України та Дню Українського козацтва «Україно, моя Україно, я для тебе на світі живу. Гостями святкового концерту стали 2 учасники АТО.

13 жовтня у приміщенні БК був проведений концерт присвячений Дню захисника України, на який були запрошені  учасники АТО нашого селища, але нажаль не прийшли, тому що захищають кордони нашої країни.

Та прийшли їхні рідні: матері  Цимбалюк С.С. і  Герасимова М.І, дружина Кочина  М.П. та батько і дідусь Овіннікова В.П. та Овіннікова А.В.  Зі словами подяки нашим захисникам і привітанням всіх присутніх зі святом Покрови Пресвятої Богородиці виступила директор БК Давидюк Н.М.  і голова ветеранської ради Овінніков О.П. побажав щастя та здоров’я нашим захисникам на довгі роки життя і миру в Україні.  Низький уклін ведучої був адресований матерям за виховання синів, а діти подарували квіти.

Також проведено тематичні заходи клубними закладами сіл Макарівка, Польове.

Захисникам України бажаємо мирного неба над головою, міцного здоров’я, сімейного благополуччя!

Відділ освіти



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь