A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Шановні жителі Мирненської громади!

Дата: 28.12.2018 08:45
Кількість переглядів: 670

Шановні жителі Мирненської громади!

          Ще один рік відходить у минуле, знову Різдвяна зірка сходить над землею, сповіщаючи нам про прихід світлих свят Нового року та Різдва Христового. І хоч якими б заклопотаними та зайнятими буденними справами ми не були, ця благодатна, пам’ятка кожному з дитинства пора пробуджує в наших серцях відчуття, наче має статися щось казкове та чарівне. Нас знову охоплює світла радість і втіха, у нас з новою силою пробуджуються надії, ми загадуємо подарунків.

         Прощаючись з роком, що минає, попри всі нелегкі випробування, розчарування і тривоги, які він нам приніс, згадаймо його добрим словом – адже наша громада жила і працювала, завдячуючи, насамперед, підтримці кожного з вас, ми разом долали проблеми, розробляли нові та продовжували впроваджувати уже розпочаті соціально-значущі проекти.

         Я вдячний усім, шановні земляки, що вас ніколи не полишає благородне прагнення змінити життя в нашому спільному домі на краще та гордий, що ми єдині у цій важливій справі. Ми разом працювали і будемо працювати на результат. Вірю, що любов до рідної землі, прагнення зробити її кращою будуть головною нашою опорою і в 2019 році.

         Тож, у радісну пору, коли торжествують Небо і Земля, коли особливо помітна божа присутність, коли кожну українську оселю тішить багатоголосся різдвяних колядок, нехай суперечки, прикрощі та жалі йдуть у минуле, а найкращі спогади зігрівають душу ласкавим теплом. Хай збудуться гарні задуми і сподівання. Хай вся родина збирається у теплому дружньому колі, а в домівках панує злагода, любов і очікування великого чуда.

         Щасливого Нового року і веселого Різдва!

З повагою Мирненський селищний голова Сучок А.М.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь