Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Свято Масляної

Дата: 14.03.2019 16:46
Кількість переглядів: 968

10 березня  у селищі Мирне  було проведено  свято Масляна.

Згідно народних традицій учасниками гуртка художнього читання «Перлина» були висвітлені дні Масляної неділі.

У виконанні дитячих ансамблів «Промінці» та «Маківки» прозвучали веснянки, заклички, а ансамблі «Ветеран» та «Мирняночка» запрошували  гостей веселитись та пригощатися млинцями, водили хороводи, грали в ігри.

Також був проведений конкурс на кращі млинці, в якому взяли участь працівники селищної ради спеціаліст відділу освіти Смолієнко І.Ю. та директор територіального центру соціального обслуговування та соціальних служб дітей та молоді  Єрьоменко В.С., колектив Мирненської ЗОШ I-IIIст. на чолі з в.о. директора школи Кісільовою С.Ф., ансамбль «Польовички» с. Польове, ансамбль «Ветеран» Мирненського БК та колектив ПрАТ «Каланчацький КХП».

Кожен колектив за свої кулінарні вироби:- млинці, вареники, пиріжки та різні смаколики був нагороджений подяками та подарунками, а їхніми кулінарними витворами поласували всі присутні на святі, а дорослі ще навіть і глінтвейном посмакували.

Велика подяка селищному голові Сучок А.М. за матеріальну допомогу та директору ПрАТ «Каланчацький КХП» Ніколаєву В.В. за спонсорську допомогу  у проведенні свята, яке  пройшло тепло і весело, а  завершили його спалюванням опудала Зими.

Відділ освіти, культури,

молоді та спорту

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь