A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Головне управління Пенсійного фонду України в Херсонській області повідомляє

Дата: 29.03.2019 08:06
Кількість переглядів: 638

Пенсійний фонд розвиває дистанційні форми обслуговування громадян.

Поліпшення якості обслуговування громадян – одне з основних завдань органів Пенсійного фонду України. Важливу роль у цьому процесі відіграє Веб-портал Пенсійного фонду України. На сьогодні даний веб-ресурс надає широкий спектр можливостей тим громадянам, які пройшли процедуру реєстрації.

Зокрема, дозволяє особі отримати інформацію з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування про суми заробітку, з яких сплачено внесок, та про періоди зарахування страхового стажу. Тим самим громадяни мають змогу контролювати в режимі он-лайн з мінімальною витратою часу дані, які впливають на розмір пенсії, переглядати виписку з пенсійної справи та вирішувати інші нагальні питання.

Послуги, які надає Веб-портал, також є актуальними для людей з особливими потребами та людей похилого віку, оскільки ряд питань вирішуються дистанційно не виходячи з дому.

Головне управління Пенсійного фонду в Херсонській області запрошує всіх бажаючих приєднатися до зазначеного безкоштовного сервісу, який знаходиться за адресою – http://portal.pfu.gov.ua. Спеціалісти Фонду завжди готові надати кожному кваліфіковану та всебічну допомогу стосовно реєстрації та використання даного інформаційного ресурсу.

За довідками звертатися до Каланчацького сектору обслуговування громадян по вул. Будівельників, 18 або по телефону 3-26-40

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь