A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Як Мирненська громада День прикордонника святкувала!

Дата: 15.05.2019 13:47
Кількість переглядів: 1039

30 квітня 2019 року заклади культури Мирненської ОТГ провели святкові заходи до Дня прикордонника.

До Преображенського будинку культури було запрошено прикордонників ВПС «Преображенка». На адресу прикордонників лунали привітання від начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Мирненської селищної ради Бова М.І., в.о. старости сіл Мирненської ОТГ Сімейко Л.В.,  першого заступника начальника ВПС «Преображенка» майора Давидова Я. І.. У проведенні заходу приймали участь учасники гуртків Преображенського БК: солісти Кекутія Лідія  з піснею «Мамо, не плач», Кристафолі Тетяна - «Хай радіють усі», Іващенко Катерина - «Святкова», «За любов і волю», Пелагієвська Кристина - «Любила, вірила, прощала» та Морозов Валерій  - «Нам є що захищати»; дитячий ансамбль «Зірка» - «Вперед, українці, вперед», «Українці» ; жіночий ансамбль «Береза» - «А у нас небо синє небо», «Наша Галя»  ; учасники гуртка виразного читання «Патріот» ведучі Штіннікова Анжеліка та Вишневська Ганна, читці Богун Максим, Романюк Ганна, Новосьолова Софія, Калапаца Олександр, Мармаліді Андрій, Коваль Надія, Кристофолі Тетяна та Іващенко Георгій;  Кекутія Лідія та Жданова Наталя (мініатюра «Паспортний контроль»).

Спільно Мирненським СБК та Макарівським сільським клубом для ОБПК «Сиваш» (с.Макарівка) був проведений концерт присвячений Дню прикордонника, в якому взяли участь ансамблі «Ветеран», «Маківки», «Мирняночка», «Польовички», гурт «Перлинки», вокальний дует Катерина та Костянтин Марченко, солісти Станіслав  Сергеєв, Яна Онопрієнко, Олена Андріянова, Ірина Лінєйцева, Катерина Марченко, танцювальний колектив «Драйв», керівник гуртка художнього читання «Перлина» Світлана Литвиненко та учасник гуртка Максим Ляшко. Учні Мирненської ЗОШ I-III ст. приготували малюнки, обереги та сувеніри, а учасники ансамбля «Маківки» подарували їх разом із квітами  прикордонникам.

Також в цей день до ОБПК «Сиваш» з привітаннями завітали: голова Чаплинської РДА Бурейко Олександр Альбертович, Херсонська обласна громадська організація осіб з інвалідністю внаслідок війни, ветеранів війни, Прикордонної служби, військових та антитерористичних операцій «Кордон» та Маріо Гарсія Калатаюд –волонтер Іспанія-Україна, який привіз солдатам подарунки, а саме бінокль, медикаменти та солодощі. Зі словами подяки, за прекрасне свято, чудовий концерт та подарунки, виступив комендант Матрущак Михайло Станіславович, а  дітей–учасників дійства в знак подяки від усіх прикордонників пригостили солодощами.

Фото без опису

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь