A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Запрошуємо на навчання

Дата: 17.05.2019 15:31
Кількість переглядів: 678

Каланчацька районна філія Херсонського обласного центру зайнятості інформує всіх зацікавлених осіб та запрошує на навчання. У травні цього року планується початок навчання за професіями:

  • Продавець непродовольчих товарів – тривалість навчання  4,3 місяця (Можуть навчатися і жінки, і чоловіки. Для чоловіків працевлаштування продавцями запчастин, будівельних матеріалів, побутової техніки, меблів.). Навчання буде проходити в м. Нова Каховка;
  • Бармен – тривалість навчання 3,3 місяця (З них теорія 1 місяць. Практика та працевлаштування у с. Хорли. Роботодавці надають житло та харчування на період роботи). Навчання буде проходити в м. Нова Каховка;

До періоду навчання входить практика, яку можна проходити, як у місті навчання, так і за місцем проживання.

Служба зайнятості може направляти на навчання осіб, які мають статус безробітного (тобто перебувають на обліку в центрі зайнятості), та їм виповнилося  18 років.

ЗНО чи інші вступні іспити здавати не потрібно, треба взяти тільки направлення від центру зайнятості. Навчання та проживання (гуртожиток) повністю оплачуються службою зайнятості. Як для навчання, так і для проживання, створено дуже комфортні умови. Якщо особа, яка направляється на навчання, має право на виплату допомоги зберігається та виплачується помісячно. Також після закінчення навчання повертаються кошти за квитки проїзду на початок та по закінченню навчання.

За більш детальною інформацією можна звертатися до Каланчацької районної філії Херсонського обласного центру зайнятості за адресою смт. Каланчак, вул. Чорноморська, 1, або за тел. 3 27 56.

Буцу Т.М., завідувач сектору профорієнтації відділу надання соціальних послуг Каланчацької районної філії Херсонського обласного центру зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь