A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Міжнародний День захисту дітей

Дата: 08.06.2019 20:26
Кількість переглядів: 706

Щорічно в Україні і світі відзначається радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний день захисту дітей. Він святкується 1 червня і у 2019 році припало на суботу – вихідний день. А це означає, що в нинішньому році у нас була відмінна можливість присвятити всі вихідні родині і дітям, приємно провести час, радувати своїх дітей подарунками та сюрпризами, адже вони їх так люблять! Закладами культури в кожному селі нашої громади було організовано концертні та спортивні заходи за участі дітей дошкільного та шкільного віку.

Свято «Хай діти на землі усі сміються» у селі Преображенка проходило на площі перед сільською радою за участі дитячого ансамблю «Зірка» та учасників гуртка художнього  читання «Патріот». Лунали веселі дитячі пісні, під час яких маленькі глядачі мали змогу потанцювати. Вихованці я/с «Усмішка» подарували жвавий танець юних матросів. Діти разом з Феєю казки вирушили визволяти Гру, виконуючі ігрові завдання та отримуючи за це окрім гарного настрою ще солодкі призи.

Під час проведення заходу у селі Каїрка, який мав назву «Щебет ніжний, як гомін весняний» діти мали змогу взяти участь у флеш-мобі, різноманітних іграх та у масових танцях. Наприкінці свята був проведений конкурс малюнка «Я малюю світ навколо себе».

В смт. Мирне біля Будинку культури відбувся концерт присвячений Дню захисту прав дітей,  у якому взяли участь найталановитіші діти селища. Молодша і старша група дитячого садка «Калинка» подарували чудові таночки «Дівчатка-ляльки» та «А ми дівчата з України», а середня пісеньку «Цьом-цьом». Після закінчення концерту відбулися спортивні змагання з футболу, настільного тенісу, шашок та дартсу, переможці яких були нагороджені грамотами, медалями та солодкими подарунками.

1 червня в Макарівському сільському клубі було проведено свято дитинства під назвою «Казкове літо». В цей день малеча залюбки співала пісеньки про літо, розповідали чудові віршики та гуморески, приймали участь у веселих конкурсах та естафетах. Найбільшим сюрпризом для дітей став приїзд на свято прикордонників ОБПК «Сиваш» (с.Макарівка) на військовій техніці. Діти мали змогу ближче ознайомитися з новинками військової техніки, покататися на ній, чим дуже були задоволені.

Щасливих і задоволених дітей пригостили солодощами, адже турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя. Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

Відділ освіти, культури,

молоді та спорту

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь