A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

З днем Конституції України!

Дата: 03.07.2019 10:38
Кількість переглядів: 684

Фото без опису

Українська пісня — це бездонна душа

 українського народу, це його слава.

О. Довженко

В Мирненській ОТГ 28 червня, відзначали 23-ю річницю з моменту набуття чинності Конституції країни. Головний закон України був прийнятий Верховною Радою в ніч на 28 червня 1996 року – на а п'ятий рік після проголошення незалежності України. Цікавим фактом є те, що День Конституції України — єдине державне свято, закріплене в самій Конституції.

Духом патріотизму та майстерним виконанням творів вразив святковий концерт у с. Преображенка «Сьогодні свято на моїй землі». У концертній програмі приймали участь гуртківці сольного співу, виразного читання та учасники дитячого та дорослого ансамблів. Душевно та проникливо звучали пісні у виконанні. Нікого не залишив байдужим своїм виконанням пісень ансамбль «Береза». Радісними оплесками під час концерту та словами вдячності і захвату глядачі вітали усіх учасників самодіяльності

В Макарівському сільському клубі пройшов захід присвячений Дню Конституції України під назвою «Живи та міцній наша юна держава». Для гостей свята звучали пісні у виконанні солістів закладу. Виступ всіх учасників об'єднувала безмежна любов до своєї землі та рідної неньки України. Колектив «Польовичка» сільського клубу с.Польове також порадував виступом, а пісні у їхньому виконанні отримали гучні оплески глядачів.

         Піснями, танцями, віршами та гуморесками привітали учасники художньої самодіяльності Мирненського СБК гостей свята. Ансамблі «Мирняночка» і «Ветеран», дитячі ансамблі «Промінці» і «Маківки», гурт «Перлинки», а також солісти та танцювальний колектив «Драйв» подарували глядачам гарний настрій. Завершив концерт колектив дитячого садка «Калинка» піснею «Щастя нам, українцям».

Нехай злагода, мир та добро панують у серцях кожного із нас, а всюди панує світлий настрій, а у душі  міцніє почуття гордості за нашу Батьківщину!

Відділ освіти, культури,

молоді та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь