A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

ДЕНЬ СЕЛИЩА

Дата: 02.08.2019 15:07
Кількість переглядів: 813

27 липня 2019 року жителі та гості смт.Мирне святкували день заснування селища, якому виповнилося 68 років. До цієї урочистої події колектив Мирненського СБК підготував комплекс заходів.

Свято розпочалося о 10:00 год. зі спортивних змагань для дітей, а саме: міні-футбол, комбінована естафета, стрибки у довжину з місця, жонглювання з м`ячем, дартс. У спортивних заходах прийняли участь 24 учасника. Призери та учасники змагання були відзначені медалями, грамотами, цінними подарунками та солодощами.

О 16:00 годині біля БК розташувався майданчик з м. Херсон з батутами, на яких діти стрибали досхочу, та іншими розважальними іграми.

Продовжили святкування урочистою частиною о 18:00 годині. До вітального слова були запрошені голова Мирненської ОТГ Сучок Андрій Миколайович, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Бова М. І., яка привітала всіх зі святом і нагородила подяками кращих спортсменів, всі колективи БК, дитячого садка, школи та солістів. Свої вітання висловила і землевпорядник Коваленко О.М., яка вручила подяки господиням за кращі двори. За традицією привітали найстаршого – Федорову Феліксу Антонівну, та наймолодшого – Моїсеєва Данила жителів селища. Не залишили без уваги весільних ювілярів. Всіх привітали теплими словами, цінними та музичними подарунками! Привітали односельців наймолодші учасники свята середня і старша група дитячого садка «Калинка» разом зі своїми вихователями Шевчук Н.М. та Цирпиль О.О. подарували глядачам чудові танці. Свято продовжили колективи художньої самодіяльності, солісти Мирненського СБК та гості свята з Преображенського будинку культури, які подарували гостям свята позитивні і приємні емоції за що були нагороджені щирими оплесками. Святкування завершилося дискотекою.

Висловлюємо вдячність голові Мирненської селищної ради Сучок Андрію Миколайовичу за сприяння і всебічну підтримку у підготовці та організації святкування Дня селища!

Відділ освіти, культури,

молоді та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь