A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

1 Жовтня - Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана в Україні

Дата: 03.10.2019 16:36
Кількість переглядів: 779

Щорічно 1 жовтня у світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку. Свято встановили в 1990 році відповідно до ініціативи Генеральної Асамблеї ООН.

Україна як повноправний член ООН підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і відзначає сьогодні День людей похилого віку. Сьогодні ми мало замислюємося над тим, хто ж такі «люди похилого віку», чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, які піднялися на найвищі вершини життя, з яких воно бачиться більш реальним, без оман. Їхнє найбільше багатство – досвід, знання, вміння і мудрість.

Наша громада також не байдужа до людей поважного віку. Заклади культури Мирненської ОТГ в смт. Мирне, селах Преображенка, Макарівка, Польове, Каїрка провели заходи, присвячені Дню громадян похилого віку та Дню ветерана. Жителів поважного віку Нашої громади вітали віршами, піснями, гуморесками, теплими словами та побажаннями усіх благ декілька поколінь. Гості літнього віку на святі почастували солодощами та порадували декламуванням віршів, розповіддю байок. Із задоволенням потанцювали під пісні своєї молодості.

Від усього серця бажаємо Вам добра і щастя! Бажаємо всім міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові. Із святом Вас!!!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь