Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Підвищення кваліфікації працівників Терцентру

Дата: 28.10.2019 16:36
Кількість переглядів: 561

Соціальна робота в будь-якій країні передбачає навчання тих, хто нею займається. Характер і форми цього навчання надзвичайно різноманітні, що відображає специфіку соціальної роботи як професійної діяльності.

         Херсонським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – ХОЦСССДМ) з 15 по 18 жовтня 2019 року на базі Херсонського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, проводилось підвищення кваліфікації директорів та фахівців із соціальної роботи ОТГ, районів та міст Херсонщини, які здійснюють роботу щодо виявлення сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм соціальних послуг та здійснення соціального супроводу таких сімей (осіб).

Досвід учасників різний: хтось нещодавно прийшов у соціальну службу, хтось щойно вийшов з відпуски по догляду за дитиною, хтось вже має понад п’ять та більше років діяльності за даним напрямком.

Під час урочистого відкриття директор ХОЦСССДМ Дмитро Муценко зазначив, що подібні заходи сприятимуть професійному зростанню, взаємозбагаченню фахового досвіду, новим колегіальним задумам, що вплинуть на підвищення якості надання соціальних послуг найуразливим категоріям населення.

Чотири дні напруженої, але цікавої праці. Не лише цикли лекційних занять, а й інтерактивні вправи, рольові ігри, робота в групах.

Всі гідно дійшли до фінішу і отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Наш Терцентр в особі директора Єрьоменко В.С., та фахівця із соціальної роботи Челишевої М.С., дуже вдячні ХОЦСССДМ за цікаві пізнання в роботі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь