A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

День Святого Миколая

Дата: 26.12.2019 11:45
Кількість переглядів: 566

День святого Миколая є невід’ємною частиною української культури та історії. Нині традиція святкувати цей день відроджується по всій Україні, а дітлахи нетерпляче чекають подарунків на 19 грудня. Так святкувала це свято Мирненська громада.

Учасниками гуртка художнього читання «Перлина» Мирненського СБК у Мирненському дитячому ясла/садку «Калинка» була проведена театралізована вистава для дітей. Ансамбль «Промінці», вокальний дует та вихованці подарували Миколаю свої вірші і пісні.

На базі Каїрського НВК було проведено дитяче свято «Дива Святого Миколая». Під час заходу діти мали змогу погратися у ігри, заспівали разом з Миколаєм пісню. Щоб подарувати трошки домашнього затишку і тепла військовим ЗСУ, які базуються неподалік, дітки вручили їм ялинки, що зробили власноруч.

На базі Вадимської ЗОШ Преображенським БК проведено свято «Чарівна торбина Святого Миколая». У гості до учнів 1-4 класів завітали янголята та Св. Миколай . Непроханих гостей чортиків ангели та діти прогнали.

21 грудня в Макарівському сільському клубі для маленьких мешканців села був проведений святковий захід під назвою «Зустрічаєм Миколая», де всі присутні змогли побачити чудову казку у виконанні дитячого колективу учасників художньої самодіяльності Макарівського клубу.

Висловлюємо подяку усім хто приєднався до привітання дітей. Немає нічого більш приємного, ніж посмішки на дитячих обличчях. Цього року діти ще раз переконались, що дива трапляються. Шануймося і веселих свят!

Відділ освіти, культури,

молоді та спорту!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь