A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

НОВОРІЧНІ ДИВА

Дата: 04.01.2020 20:02
Кількість переглядів: 815

«НОВОРІЧНІ ДИВА»

          Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне — чудес. Заклади культури Мирненської громади організували святкові заходи.

          28 грудня в актовій залі Мирненської ЗОШ відбувся новорічний ранок «Новий рік, Новий рік ми чекали цілий рік» для дітей. Працівники Мирненського СБК підготували «Новорічну казку» з казковими героями у виконанні учасників гуртка художнього читання «Перлина» (худ.керівник Литвиненко С.М.) та вокальні номери за участі ансамблів «Маківка» та «Промінці» а також загадки Діда Мороза, призи за кращі новорічні костюми та хороводи кругом ялинки.

27 грудня 2019 року на базі Каїрського НВК художнім керівником Преображенського БК Мармаліді В.О. проведено дитяче свято «Ялинка запрошує у гості». Під час свята діти танцювали, звучали новорічні віршики, діти приймали участь у  іграх та вікторинах.

28 грудня  2019 року у Преображенському БК відбулось святкове дійство! Юні глядачі мали змогу переглянути новорічну виставу у виконанні учасників гуртка художнього слова «Патріот» (худ.керівник Іващенко К.В.) – інсценізацію казки «Білосніжка» та епізодично приймали участь у ході дійства.

29 грудня в Макарівському сільському клубі для малечі села відбувся новорічний ранок під назвою «В гостях у бабусі-Ягусі». Діти залюбки водили хороводи, співали пісеньки, розповідали віршики, а найголовніше приймали активну участь у веселих новорічних конкурсах.

Усі заходи, проведені у нашій громаді, подарували море позитиву, море дитячих усмішок та гарний передноворічний настрій.

Висловлюємо вдячність селищному голові сучок А.М. та депутатському корпусу Мирненської селищної ради за солодкі подарунки для дітей.

Сердечно дякуємо Окуненку І. М. за розуміння і допомогу, а також шлемо найтепліші вітання з Новим роком і Різдвом Христовим. Зичимо вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Нехай усі життєві дороги ведуть вас до успіхів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь