A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

СВЯТКУВАННЯ НОВОГО РОКУ

Дата: 08.01.2020 09:04
Кількість переглядів: 788

Новий рік та Різдво — це саме ті свята, на які чекають люди незалежно від віку — від малечі до їх дідусів та бабусь. Заклади культури Мирненської ОТГ підготували святкові заходи, які відвідали по-святковому налаштовані шанувальники цих свят.

У Мирненському СБК відбувся Новорічний вечір відпочинку «А на порозі Новий рік!». Розпочали його з привітання секретаря селищної ради Канівець Ірини Сергіївни, а також новорічних вітань Діда Мороза та Снігуроньки. Привітав зі святом односельців і вокальний ансамбль «Ветеран» піснями – побажаннями щастя і здоров’я у Новому році. Протягом вечора Дід Мороз провів конкурс караоке на краще виконання новорічних пісень. Продовжили вечір танцями.

На базі Каїрського НВК було проведено новорічну розважальну програму для дорослих «На щастя, на здоров’я, на Новий рік». На протязі заходу були проведені ігри та розваги, музикальні паузи та новорічна лотерея.

У Преображенському БК проведено святковий концерт  «Святкуй, Вкраїно, Новий рік». Програма концерту була змістовною та різноманітною. Розпочався святковий концерт Різдвяним вертепом, під час якого було змальовано традиції та звичаї святкування Різдва в Україні. Лунали щедрівки та колядки у виконанні учасниць жіночого вокального ансамблю «Береза» та дитячого ансамблю «Зірка». Звучали новорічні пісні, представлено гумористичні мініатюри, у яких приймали участь відвідувачі гуртка виразного читання. Глядачі мали змогу прийняти участь у казці-експромті, розважалися під час пантомімних номерів.

У Макарівському сільському клубі 31 грудня в останній вечір року організовано та проведено новорічний карнавал. В цей вечір на святковий концерт завітали прикордонники ОБПК «Сиваш».

Святковий розважальний захід до нового року: «Свято новорічне нам несе зима» провели в сільському клубі с.Польове.

Нехай 2020 рік таким же яскравим, як спалахи новорічних феєрверків, таким же гарним, як прикрашена новорічна ялинка, таким же веселим, як сам Новий Рік! Нехай настрій буде на висоті, душа співає від радості, а серце завжди гріє любов!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь