A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Каланчацьке бюро правової допомоги інформує

Дата: 13.01.2020 11:37
Кількість переглядів: 468

Діяльність Каланчацького бюро правової допомоги (далі – Бюро) спрямована на захист прав людини шляхом забезпечення рівного доступу до правової інформації та правосуддя, посилення правових можливостей та правової спроможності представників соціально вразливих груп, територіальних громад та спільнот.

Так у 2019 році до Бюро звернулося 927 громадян, які змогли отримати відповіді на свої питання правового характеру. Основними питаннями, що їх хвилювали були питання сімейного права (розірвання шлюбу, стягнення аліментів, збільшення розміру аліментів, позбавлення батьківських прав); житлового права (примусове виселення з житла, визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням та зняття її з реєстрації місця проживання); соціального забезпечення (призначення, перерахунок та відмова у надання субсидій); спадкового права (поновлення пропущеного строку для прийняття спадщини, визнання заповіту недійсним); земельного права (договір оренди земельної ділянки та порядок його розірвання, орендна плата) та інші.

За звітний період було проведено 9 виїздів мобільних консультаційних пунктів (виїзних прийомів громадян) по населеним пунктам: смт Мирне, с. Роздольне, с. Новокиївка, с. Новоолександрівка, с. Горьке, с. Привілля, с. Хорли  та було надано безоплатну правову допомогу - 27 громадянам. Забезпечено роботу 6 дистанційних пунктів, де за 2019 рік було прийнято 149 чоловік.

За безоплатною правовою допомогою можна звертатися до відділу «Каланчацьке бюро правової допомоги» Голопристанського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Херсонській області, який знаходиться за адресою: смт Каланчак, вул. Херсонська (Леніна), 9 (1-й поверх), тел.: (05530)3-15-03 або за скайп зв’язком: Каланчацьке бюро правової допомоги (kalanchatske@legalaid.ks.ua)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь