A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

ВИЇЗНІ ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ

Дата: 19.02.2020 11:25
Кількість переглядів: 581

15 лютого волейбольна команда ветеранів Мирненської ОТГ " Лідер" взяла участь у турнірі, присвяченому пам'яті воїнів-інтернаціоналістів серед ветеранських команд ОТГ Херсонщини, що проходив у селі Іванівка Присиваської ОТГ Чаплинського району. У змаганнях також взяли участь "Будівельник" Каланчацької ОТГ, збірна смт. Чаплинка i с.Христівка, "Старт" с.Іванівка Присиваська ОТГ, "Колос" с. Василівка Новотроїцького району. Турнір проводився за коловою системою, що зрівнює шанси команд на перемогу, а вболівальникам дає довше насолодитися грою спортсменів ветеранів. Незважаючи на почесний вік учасників кожна зустріч була сповнена напруження і азарту, дивуючи і радуючи вболівальників гарною, професійною та безкомпромісною грою.

У стартовій грі наші ветерани зустрічалися зі збірною Чаплинка/Христівка, одним з найбільш досвідчених колективів, в останні роки вони впевнено вигравали всі ветеранські турніри. Шкода, але нам знову не вдалося здобути перемогу над найсильнішою збірною, хоча "Лідер" був дуже близький до перемоги. Після першої поразки, наші ветерани впевнено виграли у всіх інших учасників. Підсумок турніру

1 місце – збірна смт. Чаплинка та с.Христівка,

2 місце – "Лідер" Мирненська ОТГ,

3 місце – "Будівельник" Каланчацька ОТГ,

4 місце – "Колос" с. Василівка Новотроїцького району

5 місце – "Старт" с. Іванівка  Присиваська ОТГ

Вітаємо з другим призовим місцем наших ветеранів у складі волейбольної команди, а саме: Постриган Б.І., Дорошенко Ю.І., Гернер О.С., Данчук В. М., Сучок О.В., Третяк І., Івашков В., Дворний В.Л., Василенко Г.М., Першин Р., Сергеєв В.

Здоров'я вам і спортивного довголіття, радувати вболівальників своїм азартом, запалом і професійним ставленням до спорту. Велике спасибі організаторам турніру за теплий прийом привітність та частування!

Септа Наталя,

керівник ЛО «Здоров’я»

Преображенкського БК



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь