A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Герої не вмирають!

Дата: 25.02.2020 15:05
Кількість переглядів: 572

День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні». Мирненська ОТГ також не стоїть осторонь. Жителі громади щорічно вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні у той чи інший спосіб.

Спортивними любительськими об’єднаннями проведено спортивні заходи.        19 лютого на базі Вадимської ЗОШ I-III ступенів в шкільній спортивній залі відбувся відкритий кубок з волейболу, присвячений пам'яті Небесної Сотні «Герої не вмирають!». Три команди – "Фенікс" с.Преображенка, команда с.Олександрівка (Каланчацька ОТГ), «Лідер» ветерани с.Преображенка – грали за коловою системою і боролися за право володіти перехідним кубком.

20 лютого 2020 року у смт Мирне було проведено спортивне змагання з волейболу. У змаганнях прийняли участь волейбольні команди смт Мирне, Мирненської ЗОШ I-III ступенів та с. Гаврилівка-2. Змагання відбувалися по коловій системі.

20 лютого у приміщенні Мирненського СБК був проведений захід до Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Розпочала захід бібліотекар О.М. Коновалова, яка розповіла про ті страшні події 2013-2014 років, які відбувалися на майдані. Продовжили захід учасники гуртка художнього читання «Перлина» віршами присвяченими Небесній Сотні, запалили лампадки, і всі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих Героїв Небесної Сотні. Після хвилини мовчання учасники гуртка подарували всім присутнім на заході паперові голуби, засвідчивши цим повагу і шану всім борцям, які стали на захист інтересів української нації.

Відділ освіти, культури,

молоді та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь