A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Доступні кредити для підприємців

Дата: 02.03.2020 09:19
Кількість переглядів: 517

Фото без опису20 лютого у Херсонській обласній державній адміністрації представили державну програму щодо фінансової підтримки суб’єктів мікропідприємництва та малого підприємництва «Доступні кредити 5-7-9%».

Учасники заходу, серед яких були представники влади, обласної служби зайнятості, банків, малого та середнього бізнесу обговорили напрями для успішної реалізації програми в області.

За словами директора Херсонського обласного центру зайнятості Євгенія Єрашова розвиток малого та середнього бізнесу це вагомий крок до відновлення та розвитку підприємництва в області.

«Державна служба зайнятості завжди підтримує ініціативи для реалізації активних програм сприяння зайнятості населення, - зазначив Є.Єрашов. – Пільгова програма Доступні кредити дасть можливість створити і розширити бізнес, а значить створити нові робочі місця, що є гарантією зайнятості населення».

Директор обласної служби зайнятості переконаний, що служба зайнятості активно продовжуватиме роботу щодо підтримки безробітних та незайнятого населення, бажаючих відкрити власну справу.

«Майбутні підприємці мають отримати всі ті знання та навички, що сприятимуть розвитку бізнес-ідей та інноваційних проєктів. Для цього в центрах зайнятості області працюватимуть відповідні майданчики», - підкреслив пан Єрашов.

У ході обговорення представники бізнесу, які були присутні на заході, говорили про наміри взяти кредити на будівництво сучасної теплиці, придбання нової зрошувальної машини, обладнання для переробки сільськогосподарської продукції, ремонт приміщень, придбання електротранспорту, надання послуг.

https://5-7-9.gov.ua/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь