Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Ніколи знову…

Дата: 13.05.2020 08:09
Кількість переглядів: 1047

В рамках відзначення в Мирненській об’єднаній територіальній громаді Дня Пам’яті та примирення (8 травня) і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 - 1945 років проведено ряд заходів. Цього року відзначення Дня Пам’яті та примирення і Дня Перемоги прийшлося на період пандемії коронавірусу. Тому були відкладені масові акції та зібрання.

Під час проведення відповідних заходів дотримувались Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

Пам’ятні знаки на Братських могилах, які знаходяться на території Мирненської ОТГ відреставровано та впорядковано територію навколо робітниками благоустрою.

За ініціативи селищного голови Сучок Андрія Миколайовича придбано продуктові набори ветеранам і учасникам війни. Співробітники апарату селищної ради зі словами вдячності і привітаннями з Перемогою над нацизмом у Другій світовій війні особисто вручили пакунки учасникам та ветеранам тих страшних подій!

Ми пишаємося славою тих, хто приніс очікуваний мир світу та Україні, і схиляємо голови перед пам’яттю полеглих у Другій світовій війні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь