Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Ніколи знову…

Дата: 13.05.2020 08:09
Кількість переглядів: 1037

В рамках відзначення в Мирненській об’єднаній територіальній громаді Дня Пам’яті та примирення (8 травня) і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 - 1945 років проведено ряд заходів. Цього року відзначення Дня Пам’яті та примирення і Дня Перемоги прийшлося на період пандемії коронавірусу. Тому були відкладені масові акції та зібрання.

Під час проведення відповідних заходів дотримувались Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

Пам’ятні знаки на Братських могилах, які знаходяться на території Мирненської ОТГ відреставровано та впорядковано територію навколо робітниками благоустрою.

За ініціативи селищного голови Сучок Андрія Миколайовича придбано продуктові набори ветеранам і учасникам війни. Співробітники апарату селищної ради зі словами вдячності і привітаннями з Перемогою над нацизмом у Другій світовій війні особисто вручили пакунки учасникам та ветеранам тих страшних подій!

Ми пишаємося славою тих, хто приніс очікуваний мир світу та Україні, і схиляємо голови перед пам’яттю полеглих у Другій світовій війні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь