Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

З ПРИЙДЕШНІМ СВЯТОМ, ГРОМАДО

Дата: 18.12.2020 15:49
Кількість переглядів: 707

19 грудня, відзначається День святого Миколая Чудотворця. В українців існує традиція у це свято класти дітям під подушку подарунки. А дорослих заведено вітати побажаннями миру й достатку.

Вітаю з Днем Святого Миколая! Нехай у цей святковий день відбудуться чарівні та казкові події! Добра вам, щастя і любові, теплих сімейних посиденьок і довгоочікуваних солодощів під подушкою. Для всіх дітей, що вели себе в цьому році добре Святий Миколай приготував гостинці. Завдяки плідній співпраці Мирненської селищної ради із спонсорами учні молодших класів та вихованці дитячих садочків нашої громади одержали смаколики до свята.

Щиро і від душі бажаю відчути радість і свято в душі, згадати добрі моменти і традиції, зібратися в дружній та теплій компанії, порадувати близьких приємними подарунками та щирими усмішками. Нехай у кожному домі буде затишна атмосфера, сповнена позитиву, сміху і достатку.

З повагою,

селищний голова Андрій СУЧОК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь