Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Спортивні новини. ВОЛЕЙБОЛ

Дата: 10.03.2021 11:37
Кількість переглядів: 1107

Фото без опису

Виїзні змагання

Кубок 8 березня.

Жіноча волейбольна команда «Лимонки» була запрошена до участі у вiдкритому весняному Typнipі з волейболу «Кубок - 8 Березня» серед збiрних жiночих команд ОТГ Херсонщини з нагоди святкування Мiжнародного жiночого дня, який було проведено 6 березня у смт. Асканія-Нова. Участь в кубку взяло три команди: «Славута-Юг», Хрестівська ОТГ; «Тавричанка», Тавричанська ОТГ; «Лимонки», Мирненська ОТГ. Нажаль у турнірі відмовилися взяти участь з різних причин команда «Фаворит» Каланчацької ОТГ і команда Нововоронцовського району.

У іграх за коловою системою змагалися за звання чемпіонів та грали 5 партій. «Лимонки» впевнено виграли у «Тавричанки» з рахунком 3:0, але на жаль поступилися «Славута-Юг» із рахунком 3:1.

Усі команди показали професійний, видовищний, результативний волейбол, порадувавши уболівальників своїм азартом та волею до перемоги.

Підсумок змагань:

III місце «Тавричанка» Тавричанська ОТГ

II місце «Лимонки» Мирненська ОТГ,

I місце «Славута-Юг» Хрестівська ОТГ.

Висловлюємо вдячність організаторам змагання – Хрестівській ОТГ – за запрошення. Команди були нагороджені грамотами, медалями, чемпіони – кубком. Окрім того, кожна команда була нагороджена цінними призами. Вітаємо «Лимонок» з черговим призовим місцем, здоров'я вам та нових, яскравих перемог!

Наталія СЕПТА,

керівник ЛО «Здоров’я» Преображенського БК

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь