A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

До уваги мешканців Мирненської громади!

Дата: 14.04.2021 14:19
Кількість переглядів: 1057

Фото без описуШановні громадяни, на яких поширюється дія Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо-переміщених осіб» (далі – ВПО).

Херсонська обласна рада, Херсонська обласна державна адміністрація та Херсонське регіональне управління Держмолодьжитла інформують Вас про наступне.

У разі, якщо Ви та Ваша родина потребують на законних підставах поліпшення житлових умов, пропонуємо Вам взяти участь у Проекті пільгового державного кредитування на придбання житла згідно умов, зазначених в постанові КМУ від 27.11.2019 р. № 980.

На реалізацію цього Проекту Німецьким Банком розвитку KFW в рамках Німецького фінансового співробітництва з Україною у 2021 році буде  надано грант в сумі 25,5 млн. євро.

В теперішній час завершується опрацювання механізму реалізації забезпечення житлом ВПО та критеріїв розподілу цих коштів між реалізації забезпечення житлом ВПО та критеріїв розподілу цих коштів між регіонами України, основним з яких буде – кількість зареєстрованих у регіональному управлінні Держмолодьжитла заяв від бажаючих взяти участь у проекті.

Оскільки, станом на 01.04.2021 р., в Херсонському регіональному управлінні Держмолодьжитла зареєстровано 54 заяви від ВПО, цього вкрай недостатньо щоб розраховувати на отримання коштів на цей проект. Для цього принаймні необхідно збільшити кількість зареєстрованих учасників в 3-4 рази.

З огляду на зазначене, звертаємось до всіх громадян, які мають бажання за підтримки Держави та Уряду Німеччини вирішити свої житлові проблеми ознайомитись з умовами участі в цьому проекті та зареєструватись на офіційному Сайті Держмолодьжитла.

https://khn.molod-kredit.gov.ua/

Нагадуємо всім, що Херсонщина перебуває в теперішній час в обмеженнях через COVID, тому можливості особисто спілкування обмеженні.

Додаткову інформацію можна отримати в Херсонському регіональному управління Держмолодьжитла за тел. (0552) 43-04-45 контактна особа – Шорнік Ольга Борисівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь