A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Всеукраїнський тиждень планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я

Дата: 24.05.2021 08:22
Кількість переглядів: 376

Центр надання соціальних послуг Мирненської селищної ради надає соціальні послуги спрямовані на формування здорового способу життя, відповідальної поведінки в статевих та міжособистісних стосунках, інформування про наслідки соціально небезпечних хвороб, підготовку до усвідомленого батьківства.

Щороку в Україні проводиться Всеукраїнський тиждень планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я. Репродуктивне здоров’я – це не просто відсутність хвороб репродуктивної системи або порушення її функцій, це стан повного фізичного, розумового і соціального благополуччя.
З метою привернення уваги та поінформованості населення до питань планування сім’ї, збереження репродуктивного здоров’я, фахівцем центру було проведено соціальну акцію серед молоді навчального закладу с. Преображенка. Учні задавали питання та отримували відповіді щодо вирішення проблем, які їх турбують.

Саме в цей період у підлітків відбувається активний розвиток репродуктивної сфери та формуються основи репродуктивної поведінки. Саме гармонійний розвиток у ранньому репродуктивному періоді багато в чому визначає наступне життя у фізіологічному, психологічному та соціальному аспектах. Учні отримали тематичні брошури, листівки з номерами телефонів всеукраїнської інформаційної лінії з питань репродуктивного здоров’я і планування сім’ї.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь