A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Святкування Дня селища Мирне

Дата: 05.08.2021 08:47
Кількість переглядів: 1159

31 липня 2021 року жителі та гості смт.Мирне святкували день заснування селища, якому виповнилося 70 років. До цієї урочистої події колектив Мирненського СБК підготував комплекс заходів.

Свято розпочалося о 10:00 год. зі спортивних змагань. У Мирному відкрито нову локацію для активного відпочинку жителів селища різних вікових категорій – майданчик для пляжного волейболу. Адже пляжний волейбол, як вид спорту серед спортсменів-любителів Мирненської громади набув великої популярності.. Цього дня майданчик вперше приймав спортсменів – з нагоди Дня селища відбувся турнір з пляжного волейболу.

О 17:00 годині біля БК розташувався майданчик з м. Херсон з батутами та іншими розважальними іграми.

Святкування продовжила виставка декоративно-ужиткового мистецтва. Висловлюємо вдячність майстриням, які взяли участь у виставці: Оганесян Алла (робота з атласних стрічок); Коваль Зінаїда (робота у техніці «Канзаші»); Савицька Тетяна (вишивка хрестом та бісером); Слідкевич Вікторія (плетіння гачком); Шевченко Людмила (вишивка бісером та хрестом). Нам є ким пишатись!

О 18:00 годині розпочався святковий концерт. До вітального слова було запрошено голову Мирненської ТГ Сучок Андрія Миколайовича. За традицією привітали найстаршого – Федорову Феліксу Антонівну, та наймолодшого – Єремеєву Богдану жителів селища. Не залишили без уваги весільних ювілярів. На весільний рушник 50 років тому стали подружжя Головко, Пляс та Завацькі; 55 років – Гриценко та Шовкун; а 60 років тому доля об’єднала подружжя Лазарєвих. Всіх привітали теплими словами, цінними та музичними подарунками!

За внесок у соцiально-економiчний і культурний розвиток Мирненської селищної територіальної громади та з нагоди Дня селища відзначено Подякою селищного голови ФОП Чеботарьов В.І., ФОП Ніколаєва Л.Ф., ФОП Осипенко М.А. та директора дочірнього підприємства «Херсонський облавтодор», Фурсенко Г.В.

Також було відзначено самих активних спортсменів-любителів селища – Юр’єв Володимир, Гусенко Андрій, Колганов Олег, Климчук Надія, Ткаченко Марина.

Свої вітання висловила і землевпорядник Коваленко О.М., яка вручила подяки господиням за зразкове утримання подвір’я, тож вітаємо родини: Дудко, Лушнікова, Кириченко, Лук’яненко, Кобзар, Осіння, Біляченко, Герасимчук, Дерменжі, Михайлова.

Привітали односельців наймолодші учасники свята вихованці дитячого садка «Калинка» та подарували глядачам море позитиву. Свято продовжили колективи художньої самодіяльності, солісти Мирненського СБК та гості свята з Преображенського БК та Гаврилівського БК (Каланчацька ТГ) які подарували гостям свята позитивні і приємні емоції за що були нагороджені щирими оплесками. Святкування завершилося дискотекою.

Висловлюємо вдячність голові Мирненської селищної ради Сучок Андрію Миколайовичу за сприяння і всебічну підтримку у підготовці та організації святкування Дня селища!

Відділ освіти, культури,

молоді та спорту Мирненської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь