A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

230 річниця заснування с.ПРЕОБРАЖЕНКА

Дата: 29.09.2021 10:07
Кількість переглядів: 1793

Фото без опису

25 вересня святкували 230-ту річницю заснування села Преображенка. Цей святковий день був насичений різноманітними заходами.

О 9:00 год. розпочався турнір з пляжного волейболу, в якому прийняли участь команди Мирненської, Виноградівської та Каланчацької територіальних громад. Турнір зібрав самих відважних і завзятих спортсменів. Тож святу спорту вельми не сприятливі погодні умови не стали на заваді.

Свято продовжили виставка-ярмарок народних умільців с. Преображенка та кулінарний конкурс, які вже стають традиційними для святкування Дня села. До складу журі конкурсу «Найсмачніша українська страва – борщ» увійшли представники виконкому Мирненської селищної ради, кухарі закладів освіти та визнані односельцями народні кухарі. Переможців визначали за трьома критеріями: смак, презентація, оригінальність подачі. Учасники конкурсу пригощали також і гостей свята. Тож свято смаку, українських кулінарних традицій та щирої гостинності вдалося на славу. Учасники одержали дипломи та цінні подарунки від спонсорів заходу.

Яскраві фото зони, аква-грим та сувенірна продукція для діток, виїзна торгівля – все це органічно доповнювало свято, яке продовжив святковий концерт. Традиційно відзначили цінними подарунками наймолодшого та найстаршого жителів села, весільних ювілярів.  Подякою голови громади СУЧОК А. М. за багаторічну невтомну працю на терені охорони здоров’я односельців та з нагоди 230-ї річниці заснування села Преображенка відзначено МОСІНА Леоніда Петровича. Вручено подяки небайдужим підприємцям за участь у житті села та громади в цілому: Ігорю ОКУНЕНКО, Сергію ПАЦАЮ, Антоніні РИЖКО, Тетяні ШАНЬКО.

На святковому концерті односельців вітали вокальні колективи та солісти Преображенського БК, колективи ОЗ «Вадимський ЗПЗСО», ЗДО «Усмішка» та апарату Мирненської селищної ради. Запрошені гості заходу, аматорські колективи Гаврилівського БК, подарували глядачам неймовірні емоції талановитими та запальними виступами. Феєричним стало завершення свята – захопливий вогнеграй у небі над селом.

Висловлюємо щиру подяку спонсорам заходу: ТОВ «ВІНДКРАФТ КАЛАНЧАК» (Власенко А. В., ТОВ «Віва Агро Ніка» (Поліщук Д. В.), ПМК 159 (Пацай С.Б.), ПП "РІН-АГРО" (Окуненко І. М.).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь