A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

За інформацією Херсонської обласної військової адміністрації:

Дата: 31.03.2023 18:30
Кількість переглядів: 82

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 30 березня.

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 40 бригад – це 196 робітників та 71 одиниця техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Берислав, Нововоскресенське, Хрещенівку, Новопетрівку, Калинівське, Таврійське, село Максима Горького, Давидів Брід, Херсон, Крутий Яр, Посад-Покровське, Олександрівку та Велетенське.

Енергетики почали подавати напругу у вісім населених пунктів на Херсонщині – Крутий Яр, Львівські Отруби, Таврійське, Раківку, село Тараса Шевченка, Новосілку, Першотравневе та село Максима Горького. Загалом це 513 абонентів, які відучора мають світло. 

Над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювали 25 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. Першочергові ремонтні роботи проведено за 8 адресами. Загалом OSB-листами закрито 81 вікно, з них 33 – у музичному училищі, 27 – у виробничому приміщенні пошти та 21 – у житлових будинках. Також фахівці провели реконструкцію даху освітнього закладу. 

Міст поблизу села Правдине Білозерської громади відремонтований. Знаходиться він на дорозі Таврійське-Миролюбівка.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 4,8 гектара територій, вилучили 65 вибухонебезпечних предметів. Піротехніки ДСНС обстежили 6,8 гектара територій, вилучили та знешкодили 62 вибухонебезпечні предмети. Підрозділи ЗСУ, ТРО та ДССТ обстежили 2,5 кілометра доріг, 0,6 кілометра ліній електропередач, 115,6 гектара територій, на яких виявили та знищили 98 вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 61 особу, з них 7 – це діти.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 2108 продуктових наборів, 450 порцій готових обідів, 1000 кілограмів булгуру та 1572 літри питної води. Також людям передали 70 ремонтних наборів, 330 OSB-листів, 4 гігієнічні набори, 330 пачок підгузок для дорослих 196 ковдр, 30 коробок одягу. 

На Херсонщині продовжують працювати представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. Минулої доби бригади медиків відвідали Нововоскресенське та Новодмитрівку. Загалом медпрацівники оглянули 56 осіб.

Медзаклади Херсонщини отримали генератори від Посольства Австрії та Southeast European Cooperative Initiative. У лікарні техніку передали миколаївські волонтери із загонів швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України. 

До Херсона надійшла спеціалізована техніка для вивезення побутових відходів від Київської обласної військової адміністрації та приватної фірми з Миколаївщини. 

Працюємо далі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь