A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Про проведення конкурсу «Кращі інклюзивні практики України – 2023»

Дата: 18.04.2023 11:00
Кількість переглядів: 115

Сьогодні українці продовжують працювати в умовах війни, під звуки сирен та обстрілів. Не виключення і робота з людьми з інвалідністю - складна, непопулярна, але така необхідна для створення інклюзивного суспільства в Україні. Інформування громади про такі практики та обмін досвідом – це важливі шляхи розв'язання проблеми створення інклюзивного суспільства.

Тому, Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини» оголошує конкурс «Кращі інклюзивні практики України – 2023» (далі  - Конкурс), мета якого популяризувати досягнення у сфері соціальної інклюзії, досвід подолання соціального відчуження, а також ініціювати соціальні майданчики для обміну досвідом, можливостей для просування нових ідей, сучасних тенденцій в області розвитку інклюзивних практик України.

За результатами Конкурсу буде визначено найкращих організаторів інклюзивних практик та створено збірник, у який увійдуть всі практики, які візьмуть участь у Конкурсі.

Враховуючи зазначене, просимо поінформувати заклади освіти, громадські організації, батьківські спільноти, творчі та спортивні колективи, які проводять інклюзивні заходи, створюють інклюзивні команди та реалізують інклюзивні проєкти, про можливість взяти участь у Конкурсі та розмістити інформацію на офіційному сайті для охоплення якомога більшої кількості людей, які реалізують інклюзивні проєкти в Україні.

Учасникам потрібно заповнити заявку за посиланням https://forms.gle/v26QqjN22MLfrzUw9 та надіслати фото-, відеоматеріали до 31 травня 2023 року на електронну адресу: inclusivebestpractices@gmail.com

Положення про конкурс додається. Додаткова інформація про конкурс на сторінці у Фейсбук https://www.facebook.com/Ukraine.bez.kordonivФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь