A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

17 травня 2023 року Міністерство цифрової трансформації запустило масштабний проект Дія.Освіта — це наступний етап еволюції проекту Дія.

Дата: 24.05.2023 11:00
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Цифрова освіта, який стартував у 2020-му і був зосереджений на цифрових навичках і цифровій грамотності. Відтоді на платформі зареєструвалися майже 2 млн українців, а близько 75% користувачів подивилися всі випуски обраного курсу й отримали сертифікати. Тепер ця ініціатива стає ще глобальнішою.

Відтепер на Дія.Освіта — сотні нових освітніх серіалів: від ландшафтного дизайну до баристи, від графічного дизайнера до пекаря, від проектного менеджера до пакувальника. Також на платформі залишаються доступними освітні серіали із цифрової грамотності чи кібербезпеки. Абсолютно всі вони є безоплатними та доступними всім охочим. І завжди такими залишатимуться.

Кожен освітній продукт фахівці із сучасної освіти та практики готували з урахуванням нового європейського порядку денного з навчання дорослих на 2021-2030 рр. — важливого документа, затвердженого Радою Європейського Союзу.

Повний список професій та напрямів можна подивитися на порталі https://osvita.diia.gov.ua/ , і цей перелік постійно поповнюватиметься. Пріоритет становлять професії, що мають попит на ринку праці. Після успішного завершення навчання кожен отримує сертифікат, який можна додати в резюме.

Дія.Освіта -— це платформа, яка може бути корисною не лише для українців. Весь контент доступний також англійською мовою. Безоплатне навчання на платформі для іноземців — це спосіб допомогти платникам податків з інших країн, які підтримують Україну в цей складний час. Для українців це додаткова можливість покращити свою англійську.

Платформу оновлено з ініціативи Міністерства цифрової трансформації за підтримки Google.org та Фонду Східна Європа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь