Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

День Конституції України — особливе свято для кожної людини, яка відчуває єдність з усією нашою нацією.

Дата: 28.06.2023 10:40
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Шановні жителі Мирненської громади!

Конституція України – це наш оберіг, гарант нашої державності і незалежності, це наша історія і наше майбутнє. Конституція, як рентген, показує наші сильні та слабкі сторони. Наші принципи, наші цінності, наші ідеали. Рівень свободи і права, які ми готові захищати. Рівень зрілості й обов’язки, які готові виконувати. Норми Конституції дають змогу розшифрувати генетичний код нашої нації.

Бути українцем – це боротися за свободу. Бути українцем – це стояти щитом на захисті демократичного світу. Бути українцем – це поважати права та дотримуватися зобов'язань.

Зараз ми виконуємо найголовніший обов'язок, визначений Конституцією. Ми всією нацією стали на захист рідної землі. Сьогодні ми дорогою ціною відстоюємо своє право жити у європейській, сильній, демократичній країні.

Завдяки потужним Збройним Силам України сьогодні на звільненому правобережжі майорять синьо-жовті стяги. І це є напевно чи не найбільше бажання жителів окупованих територій! Віримо, що незабаром те саме зможуть відчути й жителі нашої громади!

Наші пращури ніколи не здавалися! І ми не здамося! Ніхто не зможе підкорити незламний український народ! Ми – разом, ми єдині і непохитні на шляху до нашої спільної Перемоги!

Ми захищатимемо кожен метр нашої землі, ми захищатимемо нашу Конституцію!

Миру й перемоги, процвітання та Божого благословення!


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь