Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Щиро вiтaємо iз професiйним святом людей, якi обрaли для себе спрaвою життя нелегку i гумaнiстичну мiсiю – постiйну, бaгaтогрaнну i всебiчну пiдтримку тa зaхист всiх, хто нaйбiльше цього потребує в нaшому суспiльствi.

Дата: 05.11.2023 14:39
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

 

Вітаємо і дякуємо тим, хто опікується питаннями соціального захисту, зайнятості населення, безпеки праці та трудових відносин. Фахівці цієї сфери невідкладно допомагають у різноманітних складних ситуаціях і надають підтримку тим, хто її потребує.

Низько вклоняємося тим, хто в скрутну хвилину простягає руку допомоги і часом вирішує здавалося б нерозв'язні питання і проблеми, перебуваючи при цьому на тимчасово окупованих територіях.

Щира вдячність згуртованим командам соціальних працівників всіх громад України за допомогу людям, які, рятуючись, втікали від війни й вимушено стали внутрішньо переміщеними особами.

Люди, яким Ви щодня допомагаєте долати труднощі і розв’язувати важливі життєві проблеми, високо цінують Вашу благородну і відповідальну працю.

Бажаємо правильних рішень і мужньої роботи, добрих ідей і розуміння людей, щирої поваги і великої любові, щасливих днів і радісних подій життя!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь