Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Комплексна допомога для тих, хто пережив насильство, пов’язане з війною

Дата: 14.02.2024 07:01
Кількість переглядів: 145

Комплексна допомога для тих, хто пережив насильство, пов’язане з війноюФото без опису

Представництво Фонду ООН в галузі народонаселення в Україні (UNFPA Ukraine) ділиться переліком контактів, куди звернутися по допомогу, щоб подолати травматичний досвід постраждалим від насильства. Джерело

   Про допомогу

З початком повномасштабного вторгнення рівень насильства в Україні зростає. Постраждалі потребують фахової та комплексної допомоги незалежно від місця їхнього перебування. Куди звернутися по допомогу, щоб подолати травматичний досвід і віднайти внутрішній ресурс:

  1. Онлайн-платформа “Аврора” надає анонімну, безоплатну спеціалізовану психотерапевтичну підтримку постраждалим від насильства, пов’язаного з війною, зокрема, сексуального, в будь-якому куточку України, на тимчасово окупованих територіях і закордоном.
  2. Центри допомоги врятованим конфіденційно й безоплатно надають соціальну, психологічну та юридичну допомогу постраждалим від війни в 11 містах України. У разі виявлення гендерно зумовленого/сексуального насильства, постраждалим пропонується послуга з управління випадками: 
  3. Національна кампанія “Розірви Коло” інформує про те, що робити, якщо ви стали свідками або зазнали гендерно зумовленого насильства, де отримати необхідну допомогу й поради в будь-якому регіоні України.
  4. Платформа допомоги врятованим є онлайн майданчиком, який консолідує інформацію про актуальні можливості, доступні послуги допомоги та контакти ключових сервісів підтримки постраждалих від різних видів насильства в умовах війни, зокрема, сексуального.

   Куди звертатися

Контакти:

Термінова підтримка доступна за телефонами: https://cutt.ly/xwJCehbG.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь