Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Комплексна допомога для тих, хто пережив насильство, пов’язане з війною

Дата: 14.02.2024 07:01
Кількість переглядів: 93

Комплексна допомога для тих, хто пережив насильство, пов’язане з війноюФото без опису

Представництво Фонду ООН в галузі народонаселення в Україні (UNFPA Ukraine) ділиться переліком контактів, куди звернутися по допомогу, щоб подолати травматичний досвід постраждалим від насильства. Джерело

   Про допомогу

З початком повномасштабного вторгнення рівень насильства в Україні зростає. Постраждалі потребують фахової та комплексної допомоги незалежно від місця їхнього перебування. Куди звернутися по допомогу, щоб подолати травматичний досвід і віднайти внутрішній ресурс:

  1. Онлайн-платформа “Аврора” надає анонімну, безоплатну спеціалізовану психотерапевтичну підтримку постраждалим від насильства, пов’язаного з війною, зокрема, сексуального, в будь-якому куточку України, на тимчасово окупованих територіях і закордоном.
  2. Центри допомоги врятованим конфіденційно й безоплатно надають соціальну, психологічну та юридичну допомогу постраждалим від війни в 11 містах України. У разі виявлення гендерно зумовленого/сексуального насильства, постраждалим пропонується послуга з управління випадками: 
  3. Національна кампанія “Розірви Коло” інформує про те, що робити, якщо ви стали свідками або зазнали гендерно зумовленого насильства, де отримати необхідну допомогу й поради в будь-якому регіоні України.
  4. Платформа допомоги врятованим є онлайн майданчиком, який консолідує інформацію про актуальні можливості, доступні послуги допомоги та контакти ключових сервісів підтримки постраждалих від різних видів насильства в умовах війни, зокрема, сексуального.

   Куди звертатися

Контакти:

Термінова підтримка доступна за телефонами: https://cutt.ly/xwJCehbG.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь