A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Мирненська громада відтепер приєднана до платформи електронної демократії

Дата: 27.02.2024 19:57
Кількість переглядів: 58

З метою забезпечення участі  жителів Мирненської територіальної громади у вирішенні питань місцевого значення, налагодження результативної співпраці громадян і органів  місцевої влади, Мирненською селищною радою в особі начальника Мирненської селищної військової адміністрації Валентини Головатої  підписано Меморандум про співпрацю з  веб – платформою « Єдина платформа місцевої електронної  демократії» та підключено сервіси «Місцеві електронні петиції» та «Електронні консультації з громадськістю» .

Фото без опису

Веб-платформа«Єдина платформа місцевої електронної демократії»(скорочено – e-DEM) має на меті надати громадянам легкий і зручний доступ до використання кількох інструментів електронної демократії. Ці інструменти покликані налагодити кращий взаємозв’язок громадян та влади у вирішенні різноманітних соціально важливих проблем.

Авторизація користувачів на веб-порталі «Е-консультації»  відбувається з використанням ЄЦП, Bank ID або MobileID з використанням Системи авторизації Державного Агентства з питань електронного врядування України за умови надання згоди на обробку своїх персональних даних.

 

Розпорядженням  Мирненської селищної ради № 04 від 30.01.2024. затверджено « Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції в Мирненській територіальній громаді»

Сервіс«Місцеві електронні петиції»Фото без опису

Дає можливість мешканцям міст впливати на розвиток своїх громад через звернення до органів влади з петиціями.Ці петиції розглядаються органами місцевого самоврядування у встановленому Законом особливому порядку за умови підтримки тексту петиції визначеною кількістю мешканців

 

Розпорядженням  Мирненської селищної ради № 05 від 30.01.2024. затверджено «Про затвердження Положення про публічні електронні консультації з громадськістю в Мирненській територіальній громаді».

Сервіс«Електронні консультації з громадськістю»Фото без опису 

Надає органам місцевої влади можливість залучати пропозиції мешканців щодо питань розвитку міст та громад, організовувати обговорення проектів документів перед їх розглядом та схваленням,проводити місцеві опитування в різних формах з метою вивчення думки активної частини мешканців міст.

 

Трохи про платформу e-DEM

 

Інформація щодо авторизації на платформі e-DEM на прикладі авторизації на сервісі громадський бюджет:

    

Також нагадуємо, що Мешканці та гості Мирненської громади мають можливість користуватися сервісами платформи СВОЇ !!!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь