Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Доступ до консульських послуг матимуть чоловіки призовного віку, які уточнили свої дані. Пояснює Центр стратегічних комунікацій

Дата: 05.05.2024 16:58
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

23 квітня МЗС України прийняло рішення тимчасово призупинити надання в українських дипломатичних установах послуг чоловікам, які за віком підпадають під дію закону про мобілізацію.

▶️ Рішення стосується лише чоловіків призовного віку, які перебувають за кордоном, і тимчасово призупиняє прийом від даної категорії громадян нових заяв на обмежений період часу.

▶️ Після завершення цього періоду, прийом заяв продовжиться. Чоловіки призовного віку, які уточнили свої дані відповідно до вимог законодавства, матимуть доступ до консульських послуг.

▶️ Всі заяви на отримання консульських послуг, подані до 23 квітня 2024 року в закордонних дипломатичних установах, розглядаються та опрацьовуються консульськими установами.

▶️ Зазначене рішення не стосується надання екстреної консульської допомоги громадянам України у разі надзвичайних ситуацій (ДТП, затримання, стихійні лиха тощо).

▶️ МЗС працює над пакетом модернізації надання консульських послуг, який спростить доступ усіх категорій громадян до консульського обслуговування і скоротить час процедур.

 

 

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь