Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Доступ до консульських послуг матимуть чоловіки призовного віку, які уточнили свої дані. Пояснює Центр стратегічних комунікацій

Дата: 05.05.2024 16:58
Кількість переглядів: 23

Фото без опису

23 квітня МЗС України прийняло рішення тимчасово призупинити надання в українських дипломатичних установах послуг чоловікам, які за віком підпадають під дію закону про мобілізацію.

▶️ Рішення стосується лише чоловіків призовного віку, які перебувають за кордоном, і тимчасово призупиняє прийом від даної категорії громадян нових заяв на обмежений період часу.

▶️ Після завершення цього періоду, прийом заяв продовжиться. Чоловіки призовного віку, які уточнили свої дані відповідно до вимог законодавства, матимуть доступ до консульських послуг.

▶️ Всі заяви на отримання консульських послуг, подані до 23 квітня 2024 року в закордонних дипломатичних установах, розглядаються та опрацьовуються консульськими установами.

▶️ Зазначене рішення не стосується надання екстреної консульської допомоги громадянам України у разі надзвичайних ситуацій (ДТП, затримання, стихійні лиха тощо).

▶️ МЗС працює над пакетом модернізації надання консульських послуг, який спростить доступ усіх категорій громадян до консульського обслуговування і скоротить час процедур.

 

 

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь