Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Опір кримчан росте і окупанти не можуть його подолати на відміну від регіонів росії, де спостерігається стрімкий спад будь-якого спротиву війні.

Дата: 15.05.2024 15:42
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

🟡 Представництво систематично відстежує опір кримчан російській окупації та пов’язані з цим незаконні переслідування за так звану "дискредитацію російської армії", яких вже зафіксовано понад 800 випадків. За кожним випадком криється людська доля, приниження від окупантів та штрафи, а також непохитна воля та бажання справедливості українців та кримських татар, які не здаються під тиском.

📌 У російських судах протягом 2023 року кількість справ за статтею 20.3.3 КпАП рф зменшилася на 47% у порівнянні з 2022 роком. В окупованому Криму за той самий період кількість справ навпаки збільшилася на 70,6%. Опір кримчан росте і окупанти не можуть його подолати на відміну від регіонів росії, де спостерігається стрімкий спад будь-якого спротиву війні.

📌 У 2022 році кількість покараних у “кримських справах” про “дискредитацію” становила 4,6% від загальної, у 2023 році цей показник зріс до 15,5%. Тепер майже кожен шостий випадок переслідування відбувся в тимчасово окупованому Криму.

💙💛 Ці дані не просто цифри, вони відображають незламний дух кримчан та боротьбу. Наші люди геть інші, оскільки звикли жити вільно в незалежній Україні. Жодні окупанти не здолають дух свободи. Кожен акт опору в Криму є доказом того, що боротьба за свободу і правду триває, всупереч прагненням окупантів. А перемога може бути лиш там, де за неї борються.

 

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь