Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Опір кримчан росте і окупанти не можуть його подолати на відміну від регіонів росії, де спостерігається стрімкий спад будь-якого спротиву війні.

Дата: 15.05.2024 15:42
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

🟡 Представництво систематично відстежує опір кримчан російській окупації та пов’язані з цим незаконні переслідування за так звану "дискредитацію російської армії", яких вже зафіксовано понад 800 випадків. За кожним випадком криється людська доля, приниження від окупантів та штрафи, а також непохитна воля та бажання справедливості українців та кримських татар, які не здаються під тиском.

📌 У російських судах протягом 2023 року кількість справ за статтею 20.3.3 КпАП рф зменшилася на 47% у порівнянні з 2022 роком. В окупованому Криму за той самий період кількість справ навпаки збільшилася на 70,6%. Опір кримчан росте і окупанти не можуть його подолати на відміну від регіонів росії, де спостерігається стрімкий спад будь-якого спротиву війні.

📌 У 2022 році кількість покараних у “кримських справах” про “дискредитацію” становила 4,6% від загальної, у 2023 році цей показник зріс до 15,5%. Тепер майже кожен шостий випадок переслідування відбувся в тимчасово окупованому Криму.

💙💛 Ці дані не просто цифри, вони відображають незламний дух кримчан та боротьбу. Наші люди геть інші, оскільки звикли жити вільно в незалежній Україні. Жодні окупанти не здолають дух свободи. Кожен акт опору в Криму є доказом того, що боротьба за свободу і правду триває, всупереч прагненням окупантів. А перемога може бути лиш там, де за неї борються.

 

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь