Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Інформація щодо заходів до Дня пам’яті жертв політичних репресій у закладах освіти і культури.

Дата: 19.05.2024 10:19
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

З метою належного вшанування пам’яті жертв політичних репресій, привернення уваги до трагічних подій в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології, з нагоди Дня пам’яті жертв політичних репресій в Опорному закладі «Вадимський заклад повної загальної середньої освіти» Мирненської селищної ради класними керівниками, класоводами, проведено виховні заходи: історичний урок «Повернення пам’яті», година спілкування «Ми пам’ятаємо», виховна година «Вшанування пам’яті жертв політичних репресій»; перегляд презентації «Пам’ять про жертв політичних репресій назавжди з нами», відеороликів «Ми пам’ятаємо. День пам’яті жертв політичних репресій» https://www.youtube.com/watch?v=SNv4j-hncW4, «Великий терор 1937-1938 років» https://www.youtube.com/watch?v=Y8rP1EzkUwE.

      На офіційній сторінці в соціальній мережі фейсбук Мирненського селищного будинку культури Мирненської селищної ради розміщено інформаційно-просвітницький матеріал до Дня пам’яті жертв політичних репресій https://www.facebook.com/share/v/6SDkcJZvb1hMfvmr/, що заради відродження національної пам’яті та утвердження нетерпимості до будь-яких проявів насильства проти людства потрібно вшанувати пам'ять репресованих українців та передати історію про їх біль наступним поколінням українців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь