Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Важлива інформація для громадян, які перебувають за кордоном!

Дата: 21.05.2024 10:22
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

👉 У зв'язку з набранням чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку», з 18 травня 2024 оформлення паспортних документів громадянам чоловічої статі у віці від 18 до 60 років відбуватиметься за умови наявності військово-облікових документів.

🪪 Порядок визначення дійсності військово-облікових документів на сьогоднішній день не встановлений. У звʼязку з чим прийом документів вказаної категорії чоловіків тимчасово припиняється до прийняття відповідної постанови.

🤝 Державне підприємство «Документ» докладає максимум зусиль для належної організації процесу подачі заяв-анкет та подальшої видачі готових документів.

📱 Детальні роз'яснення щодо нового порядку отримання послуг будуть опубліковані на усіх офіційних ресурсах ДП «Документ».

👩‍💻 Просимо українських громадян зберігати спокій та очікувати на офіційну інформацію від Державної міграційної служби та ДП «Документ».

 

Центр обслуговування громадян "Паспортний сервіс"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь