Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Патріотичний дитячий анімаційний проєкт «Україна. Нескорені міста. Правдива історія» - про культурну спадщину та історію держави. Відтепер доступний глядачам з порушеннями слуху

Дата: 08.06.2024 10:24
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Говорити на складні теми з дітьми – завдання із *зірочкою. Слухати дорослих не завжди цікаво, а от книжкових чи мультиплікаційних персонажів – зовсім інша справа. Правда ж?

👌 Тому не дивно, що герої патріотичного дитячого анімаційного проєкту «Україна. Нескорені міста. Правдива історія» чудово справляються зі своїм завданням, розповідаючи про культурну спадщину та історію держави. А відтепер мультсеріал став доступним глядачам з порушеннями слуху – за підтримки ГО Безбар'єрність він перекладений жестовою мовою 🧏🏼‍♀️

Мультфільм призначений для дітей віком від 6 до 12 років. У 5-хвилинних епізодах головні персонажі мандрують українськими містами, які постраждали внаслідок війни, розповідають про їхню історію та показують наслідки заподіяної шкоди, звісно, уникаючи чутливих зображень. А використання 2D-анімації пом’якшує сприйняття та навіть має терапевтичний ефект, що особливо важливо у контенті для дитячої аудиторії.

🎥 Серіал доступний до перегляду жестовою мовою на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ, а також в YouTube – за сприяння телеканалу ПЛЮСПЛЮС і 1+1 media, що є учасником спільноти «Бізнес без бар’єрів» (https://bit.ly/4axos31)

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, об’єднаних навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

 

Миколаївська обласна державна адміністрація 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь