Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Шановні мешканці Мирненської територіальної громади.

Дата: 10.06.2024 10:29
Кількість переглядів: 44

Фото без опису        Повідомляємо, що у зв’язку зі зверненнями мешканців населених пунктів Преображенка та Макарівка Мирненської громади протягом 2023-2024 років проведено засідання комісії Мирненської селищної ради з питань надання компенсації за пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації.

Мирненська територіальна громада з 24 лютого 2022 року перебуває в окупації, проведення обстежень та фотофіксації пошкоджень, що свідчать про характер та обсяги руйнувань неможливо здійснити. Таким чином, виконання Програми компенсації за пошкоджене та знищене майно внаслідок бойових дій та розгляд заяв призупинено до деокупації громади.

Відбудова громади - складний процес, який займе багато часу та ресурсів. Реєстр, який буде зберігати цю інформацію, допоможе створити ефективний план відновлення та  компенсування збитків мешканцям громади.

Власники пошкодженого або зруйнованого будинку або квартири можуть самостійно подати заяву через портал Дія (на сайті або в додатку). Якщо у вас немає можливості скористатися онлайн реєстрацією, заяву можна подати через ЦНАП або нотаріуса.

Віримо в нашу перемогу! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь