Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Для жителів тимчасово окупованої території запровадили спеціальні умови вступу в магістратуру.

Дата: 10.07.2024 13:11
Кількість переглядів: 52

Для жителів тимчасово окупованої території запровадили спеціальні умови вступу в магістратуру: що відомо

🏫 Для українців, місце проживання яких зареєстроване (задеклароване) на тимчасово окупованій території та які знаходяться на ній, діють особливі умови, які передбачають можливість не складати єдине фахове вступне випробування і єдиний вступний іспит на спеціальності.

➡️ Зміни стосуються осіб, які у 2024 році завершують здобуття ступеня бакалавра у закладах вищої освіти України та проживають на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, віднесених до території активних бойових дій або переселилися з таких територій після 01 січня 2024 року.

➡️ Вони можуть отримати рекомендацію для зарахування на магістратуру, якщо вступають до того ж закладу вищої освіти, де здобули ступінь бакалавра.

Зазначається, що якщо в закладі вищої освіти не здійснюється підготовка магістрів за спеціальністю, з якої отримано диплом бакалавра, то особа має право подати документи на таких умовах до будь-якого переміщеного (тимчасово переміщеного) ЗВО Запорізької, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської та Чернігівської областей.

☝️ Звертаємо увагу, що після зарахування особа має укласти договір про навчання впродовж трьох місяців після початку навчання.

Детальна інформація за посиланням: https://cutt.ly/5efRApaC

📌 Розпочала роботу консультативна телефонна гаряча лінія МОН та чат-бот для запитань про вступ 2024. Якщо ви маєте запитання – звертайтеся на гарячу лінію МОН за номером 0(800)50-45-70, або пишіть на пошту – vstup2024@mon.gov.ua

 

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь