Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Укрзалізниця трансформує внутрішні процеси, щоб забезпечити військовослужбовців Сил оборони України місцями в поїздах при потребі термінових поїздок.

Дата: 12.07.2024 10:29
Кількість переглядів: 48

Розширюємо перелік доступних поїздів та адаптуємо терміни бронювання квитків

Укрзалізниця розширює перелік поїздів, на які доступне пріоритетне бронювання для військовослужбовців через сервіс ➡️ https://services.uz.gov.ua/military, що дозволить  гарантовано покривати більшу частину потреби в квитках для термінових відряджень з/до прифронтових регіонів.

А оскільки в пріоритеті саме забезпечення термінових поїздок військовослужбовців, Укрзалізниця адаптує "горизонт" бронювання квитків: з 8 липня оформити заявку можна буде в період від 5 діб до рейсу - до безпосередньо дня відправки.

Це робиться, щоб забезпечити тим, хто воює за нас зі зброєю в руках, можливість побачити близьких в дуже коротку відпустку чи вирішити термінові справи, тож нагадуємо: для планових поїздок (із горизонтом планування понад 5 діб) існує сервіс моніторингу квитків з автовикупом у застосунку.

 

Укрзалізниця


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь