Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Безбар'єрність — важлива складова майбутнього України.

Дата: 17.07.2024 10:48
Кількість переглядів: 51

Що таке безбар'єрність?

Це не просто слово, а підхід, що забезпечує рівні можливості для всіх, незалежно від статі, віку, фізичних спроможностей та трудової зайнятості.

Уявіть суспільство, де кожен відчуває себе комфортно і захищено. Це стає можливим, завдяки ініціативі першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів» та Національній стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні. Ця стратегія включає освіту, роботу, соціальне та культурне життя, забезпечуючи доступність у всіх сферах.

🤝 Безбар'єрність означає, що кожного приймають, поважають і цінують, незалежно від походження чи фізичних можливостей. Влада, бізнес і громада мають враховувати інтереси всіх, включаючи найменш численні групи.

Особливо важливо враховувати потреби ветеранів та ветеранок, яким необхідна додаткова підтримка після повернення до цивільного життя. Для них безбар'єрність — це не лише про пандуси по всій країні, що теж має не менш важливе значення і є обов'язковим, але це і про можливості працювати, навчатися та брати активну участь у суспільному житті, не відчуваючи себе ізольованим.

🦾 Поступово в Україні створюються умови, де кожен може реалізувати себе: працювати, пересуватися, отримувати послуги, навчатися, відпочивати та розвиватися.

Це ознака здорового та прогресивного суспільства.

👥 Давайте разом підтримувати цінності безбар’єрності й створювати суспільство, де кожен може реалізувати свій потенціал.

 

Мінветеранів 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь