Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

17 вересня в Україні відзначається День усиновлення, який співпадає з великим православним святом Віри, Надії, Любові і матері їхньої Софії. 

Дата: 17.09.2024 12:01
Кількість переглядів: 25

Хай у кожної дитини буде сім'я!

Хай у кожної дитини буде сім'я!

Усиновленням є прийняття усиновлювачем у свою сім’ю дитини на правах дочки чи сина. Усиновленню підлягають діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти, батьки яких дали згоду на усиновлення.

Це свято для дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У світі немає нічого ціннішого за родину, материнську любов і ласку, батьківську підтримку і турботу, тепло й затишок рідної оселі. Але саме цих, здавалося б, простих, але вкрай важливих відчуттів, позбавлені діти, які з тих чи інших причин втратили своїх батьків.

Висловлюємо слова вдячності усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, батькам-вихователям, які прийняли у свої сім’ї дітей – сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування. Нехай День усиновлення стане ще одним нагадуванням про те, що сім'я – це найбільша цінність, а діти – це наше майбутнє. Дякуємо кожному, хто допомагає дітям знайти свою сім'ю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь