Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Розпочато набір заявок на реєстрацію для участі у проєкті REDpreneurUA від Українського Червоного Хреста.

Дата: 25.09.2024 11:37
Кількість переглядів: 69

Реєстрація у проєкті REDpreneurUA

REDpreneurUA – програма, започаткована Австрійським Червоним Хрестом для розвитку бізнес-навичок і підтримки підприємців, які прагнуть змінити світ. В Україні вона відкриває перед українськими підприємцями унікальну можливість не лише започаткувати власну справу, але й зробити свій внесок у відновлення економіки країни.

Сьогодні, 19 вересня стартує перший набір кандидатів, які отримають безкоштовне навчання з усіх аспектів ведення бізнесу – від зародження ідеї до її успішної реалізації. Це можливість не лише отримати знання та інструменти для створення сталого й соціально відповідального бізнесу, але дієвий інструмент для відновлення та процвітання країни.

Вимоги до учасників проєкту:

  • Вік від 18 до 59 років.
  • Проживання на території України, незалежно від регіону (головне – стабільний інтернет для проходження програми).
  • Наявність бізнес-ідеї, яку тренери та ментори допоможуть перетворити в детальний бізнес-план.
  • Приналежність до однієї з категорій вразливого населення: внутрішньо переміщені особи, особи з інвалідністю, жінки у складних життєвих обставинах, опікуни, багатодітні батьки, одинокі батьки, безробітні, ветерани.

Пріоритет під час відбору буде надаватися тим учасникам, які прагнуть заснувати новий бізнес і створити нові можливості зайнятості, а також підприємцям, які планують запуск стартапів або соціальних бізнесів, спрямованих на відновлення та розвиток України

Програма REDpreneurUA вирізняється своїм інноваційним підходом до навчання, поєднуючи теорію з практикою в співпраці з провідними бізнес-інкубаторами та школами. Завдяки підтримці таких партнерів, учасники зможуть отримати доступ до передових бізнес-практик і створювати новаторські рішення для відновлення країни.

Наші партнери:

School of ME – школа усвідомленого підприємництва, яка створює ціннісні зміни у бізнес-середовищі України. Це не просто громадська організація, а рух однодумців, які будують підприємництво, що приносить не лише прибуток, але й соціальну користь. У рамках програми, учасники зможуть опанувати глибокі знання та навички для створення стійких бізнесів.

Проєкт REDpreneurUA – це не просто навчання. Це шанс здійснити свою мрію, стати лідером змін та розвинути впливовий бізнес, що рухає Україну вперед!

Реєстрація на участь триває з 19 вересня до 20 жовтня 2024 року за посиланням: https://ee.urcs.org.ua/x/a4ybyfYO.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь