Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Мрієте зануритися у світ штучного інтелекту та розробити проєкт, що змінить вашу спільноту? Реєструйтеся на Інноваційну програму «ШІ молодь»!

Дата: 29.09.2024 14:18
Кількість переглядів: 47

Вривайся в іноваційну програму "ШІ Молодь". Реєстрація до 10 жовтня 2024 року

Команда Фільтр. Національний проєкт з медіаграмотності спільно з Центром демократії та верховенства права оголошує старт набору учасників на Інноваційну програму «ШІ молодь», яка відбудеться з 14 по 23 жовтня в онлайн-форматі на платформі Zoom. Якщо вам від 18 до 25 років і ви готові зануритися у світ інновацій, реєструйтеся вже зараз!

📌 Що на вас чекає:

• 5 лекцій з провідними експертами в галузі штучного інтелекту. Кожна лекція триватиме до 120 хвилин, включаючи теоретичний блок та воркшоп, де ви одразу зможете застосувати отримані знання на практиці.

• Командна робота над проєктом. Учасники будуть поділені на команди по 4 особи (усього 18 команд). Разом ви розробите концепцію власного проєкту, спрямованого на просування медіа- та ШІ-грамотності у своїх спільнотах.

🎯 Приклади можливих проєктів:

• Інформаційна кампанія з ШІ-грамотності у громаді

• Онлайн-воркшоп з медіаграмотності для учнів 9-11 класів

• Відеосюжет про штучний інтелект для поширення в соцмережах

• Друк і розповсюдження брошур у громадах на тему: «Штучний інтелект у твоїй громаді: можливості, розвиток і користь для кожного»

Проєкти мають приносити користь для розвитку громади, сприяти поширенню медіа- та інформаційної грамотності у сфері штучного інтелекту та мати реальний потенціал до втілення.

🏆 Найкращі проєкти отримають унікальну можливість: 4 команди-переможці будуть запрошені до Києва на екскурсію в офіс однієї з топових технологічних компаній України, де на них чекатиме менторська сесія з експертами.

Посилання на реєстраційну анкету: Реєстраційна форма

Інноваційна програма «ШІ молодь» реалізовується Фільтр. Національний проєкт з медіаграмотності Міністерства культури та стратегічних комунікацій України разом із Центром демократії та верховенства права у партнерстві із UNESCO Ukraine та за підтримки Японії.

 

Центр демократії та верховенства права


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь